Ontwerp van Hollandse bodem!
Snelle verzending!
Uniek en Hip

Online slofjes kopen is erg makkelijk. Je hoeft niet de stad in en veel parkeer geld te betalen om vervolgens telkens op je klokje te kijken hoe lang je nog heb. In deze tijd kan je vanuit je luie stoel bij ons op de website je favorietje babyslofje uitzoeken en bestellen.

Voorkom ruilen en meet het voetje op!
Voorkom het ruilen van uw aankoop door het baby voetje eerst op te meten. Als u het voetje van de hiel tot de grote teen op meet en daar ongeveer 1 centimeter bij op telt dan heb je de juiste maat.

Ruilen en retour
En toen was de maat niet goed! Dit kan gebeuren. Je kunt binnen 14 dagen je slofjes ruilen of retour zenden.

Retouren
Retouren worden binnen 14 dagen gecrediteerd

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 - 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@baby-dutch.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 

Informatie

De producten van Baby Dutch zijn van Hollandse bodem. Alles wordt ontworpen met het oog op kwaliteit, pasvorm en functionaliteit. Het uiterlijk is natuurlijk ook enorm van belang!

Contact

Baby Dutch
Gaddijk 29 (geen bezoekadres)
3205 LA Spijkenisse

Telefoon of Whatsapp +31 6 2316 0877
info@baby-dutch.nl
KvK 81277679
Btw NL862037943B01

* = prijzen zijn exclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.